Djur

Djurens värld och forskning kring den

Uppleva djur och natur

För den som vill uppleva djur och natur finns det gott om speciella platser att ta ett flyg till. Det här är några av våra absolut bästa tips:

–    Om du vill hålla dig i Sverige är Kolmården det absolut bästa resmålet. Här väntar exotiska djur från hela världen och en miljö som är vacker som få.
–    Serengeti kan vara den vackraste platsen här på Guds gröna jord, och inget man bör missa om man är intresserad av flora och fauna. Här, i världens förmodligen populäraste och mest vidsträckta afrikanska nationalpark, finns natur som ingen kamera kan fånga, och djur som man behöver se med egna ögon… Om man vågar!
–    Connemara. På västra Irland tror man sig kanske inte kunna hitta något särskilt alls. Men den här delen av Europa ska inte underskattas. Här finns palmer och fasaner bredvid hedar och dimma. Cykelvägar bredvid fantastiska stränder och enorm himmel ovanför kuperat bergslandskap. Missa inte Connemara om du är på västra delen av Irland, eller västra delen av Europa för den delen!
–    Fågelskåda i Tyskland. Tyskland är känt för sina spännande europeiska fågelarter, och för den som är boende i Sverige blir det inte en överdrivet lång resa; något man kanske till och med kan göra över helgen. Vill du däremot se fågelnatur i ett mer exotiskt land kan Kambodja rekommenderas exempelvis!
–    Bege dig mot Costa Rica. Det här sägs vara den djur- och naturrikaste platsen i världen (eller åtminstone en av dem). Fler arter än många andra länder tillsammans, och en fantastisk natur därtill.

Boka ditt flyg idag!